Tal van mogelijkheden voor B2C organisaties en merken
Wil je je klanten en prospects bereiken, dan kijk je naar de geijkte mogelijkheden, zoals Facebook en Twitter. Maar ook de moderne media zoals Pinterest, Instagram en Snapchat bieden mogelijkheden!

B2C social media

Wilt u uw klanten of prospects bereiken, dan is het een goede gewoonte om vast te stellen wie uw doelgroep is. Aan welke kenmerken voldoen zij; hoe oud is uw doelgroep, in welke regio zijn ze woonachtig en hoe is de gezinssamenstelling? Als u weet naar wie u op zoek gaat, kunt u makkelijker vaststellen welke sociale media passen bij uw doelgroep.

facebook

Adverteren op Facebook

Facebook beschikt over meer dan een miljard leden wereldwijd. Behalve in Nederland, kunt u ook internationaal uw doelgroep bereiken. Facebook biedt vele target-mogelijkheden, zoals op leeftijd, woonomgeving en events, zoals ‘binnen een week jarig’ of net verhuisd.

twitter

Adverteren op Twitter

Dagelijks bekijken miljoenen mensen hun Twitter-profiel met berichten van anderen. Twitter biedt de mogelijkheid om hier tussen te komen als organisatie, en u blijft ook nog eens langer staan dan een ‘normale’ update. U blijft dus zeker ‘hangen’ bij uw doelgroep.

youtube

Adverteren op YouTube

Wilt u meer visuele aandacht van uw prospects? Dan is YouTube geschikt om zowel een tekst- als videoadvertentie te plaatsen. Bij elke zoekopdracht kunt u uw video bovenaan laten verschijnen, of uw promotionele tekst verschijnt onderin beeld als iemand een video bekijkt.

Instagram adverteren

Adverteren op Instagram

Instagram is de afgelopen tijd enorm gegroeid. Het netwerk, gebaseerd op foto’s en afbeeldingen, wordt met name door jongeren gebruikt en is van oorsprong een smartphone-app. Advertentiemogelijkheden op basis van het Facebook advertentieplatform.

pinterest

Adverteren op Pinterest

Pinterest is een visueel netwerk, waar afbeeldingen en video’s de dienst uitmaken. Een specifieke doelgroep (vrouwen) wordt vergezeld door steeds meer mannen die ook inspiratie op het digitale prikbord vinden.

Adverteren op Snapchat

Adverteren op Snapchat

Snapchat is een netwerk waarbij afbeeldingen binnen enkele seconden weer verdwijnen. Groot geworden onder jongeren en met name in de Verenigde Staten mateloos populair. Marketingmogelijkheden zijn beperkt maar adverteren komt er aan.

NEEM CONTACT MET MIJ OP!

Mail ons en wij nemen direct contact met je op! Bellen mag ook: 020 788 41 80

Start typing and press Enter to search