Google+ advertising

Het sociale netwerk van Google beschikt naast persoonlijke profielen ook over bedrijfspagina’s. Google+ is inmiddels druk bezig met het toestaan en testen van advertenties. Wilt u weten of deze mogelijkheden ook voor uw bedrijf of merk interessant kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Adverteren op Google+

 

Google is recentelijk druk aan het testen geweest met adverteren. Onder andere Toyota is een pilotproject begonnen met mooie resultaten.

 

Adverteren op Google+: mogelijkheden

 

Momenteel is het enkel mogelijk om een +Post Advertentie te gebruiken. Hiermee promoot je een bericht van een Google+ Pagina op externe websites. Dit adverteren gaat via het Google Display Network, een onderdeel dat samenhangt met Google Adwords.

 

In januari 2015 konden enkel de ‘grotere’ Adwords adverteerders gebruikmaken van deze manier van adverteren, waarbij de Google+ pagina minimaal 1000 volgers dient te hebben. Wanneer het overal beschikbaar is, is nog niet bekend.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden of wilt u dat wij u informeren als het adverteren ook voor u beschikbaar komt?

NEEM CONTACT MET MIJ OP!

Mail ons en wij nemen direct contact met je op! Bellen mag ook: 020 788 41 80

Start typing and press Enter to search